onsdag 23. september 2009

Mørke høstkvelder

God kveld alle sammen!

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer både her på bloggen, men også på mail og sms. Det er veldig hyggelig når dere legger igjen en hilsen. Og takk til alle dere (og det er mange) som har tatt turen innom Hemsen. Nettopp det gjør at jeg trives med å bruke enda mere tid på min "lille" butikkk. Og jeg håper at jeg på sikt skal få inn mye mere nye varer. Har noen tanker og planer på gang!
Nå er høsten her for fullt og jeg forbinder denne årstiden med mørke kvelder og innekos. Hva en bedre enn å krype under pleddet med en varm kopp te og masse levende lys. Eller du kan fylle badekaret med varmt såpevann, og bare nyte et deilig bad med levende lys. I en hektisk hverdag er det viktig å stoppe opp og kose seg både alene eller sammen med hele familien. Har du lyst på en stille stund med litt shopping etter barna er lagt må du gjerne ta turen innom Hemsen. Mange fine lys for salg!

Nå er det ikke lenge til høstferie og jeg gleder meg veldig til noen late dager på fjellet. Jeg har allerede pakket med masse nye lys. Og mangler nå bare en god bok i baggen. Så Mette hvis du leser innlegget, HUSK boken jeg skulle få låne.
Ønsker dere alle en fortsatt fin høst uke! (har kjøpt nytt kamera som må testes ut litt).

3 kommentarer:

 1. Åhhh...jeg er svak for lykter og lys, har i grunn mer enn nok ( iflg andre) men ser ut som om jeg må ta meg en tur på hemsen din jeg Anita der er det mye jeg kan "sikle" på, både klær og interiør :-)) *ler*

  Flott blogg, den er lagret på favoritter*

  SvarSlett
 2. Satte oss i bilen en sen tiirsdag kveld for utflukt til Lierskogen fra Bærum...... Vi følte et stort behov for lys i alle varianter denne mørke høstkvelden.Og selvfølgelig drar vi til Antas Hems. Her er lys og lykter etter alle behov øg ønsker !!! Baksetet var fullt når vi dro hjem ;o) Godt vi bare var 2......

  SvarSlett
 3. Helt enig. Levende lys hører høst og vinter til. Kommer innom butikken og kjøper lys av deg. Fin høstkrukke du hadde stående ute.

  SvarSlett