tirsdag 1. september 2009

Høstkolleksjonen

Hei alle kjente og ukjente


Jeg er helt ny i bloggverden så dette blir veldig spennende, jeg kommer til å blogge om nyheter og tilbud på Hemsen som også har fått egen hjemmeside i disse dager. Jeg har allerede fått masse hyggelige og positive tilbakemeldinger, takk til alle . Og ikke minst takk til min kjære som har laget denne hjemmesiden for meg, uten ham hadde det nok ikke blitt noen hjemmeside med det første.


Høstkolleksjonen til Green House er jeg veldig fornøyd med, og "gamle" kunder har allerede vært innom og handlet og bestilt varer fra katalogen. Dette blir min 10. sesong med Green House og mange av kundene har vært med meg helt fra starten, og da må jeg jo tro at de er fornøyde med klærne de får kjøpt hos meg. Katalogen kan du laste ned på min hjemmeside, anitashems.no. Her vil du også se mine andre leverandører.

Jeg tar gjerne imot tips og kommentarer fra alle som måtte være innom meg, trenger nok noen tips i begynnelsen. Ha en flott kveld videre, nå skal jeg igang med å pakke opp to esker med masse flott høst tøy. Venter på noen lekre støvletter som jeg har bestilt til meg selv, men som alle andre kan få bestilt også. Nedenfor ser du en tunika fra Anouska. Denne leverandøren venter jeg flere varer fra utover i september!

12 kommentarer:

 1. Hei Anita! Fin hjemmeside og blogg! Mye fine produkter også. Jeg må få tatt meg en tur på hemsen snart. Hilsen Kari fra Bleiker.

  SvarSlett
 2. Hei Anita

  Takk for at vi fikk komme en tur til dere i dag. Alle klærne er prøvd og vist frem. Er kjempefornøyd og gleder meg bare til å bruke dem :-) Bloggen din er veldig fin akkurat som varene dine. Vi kommer igjen, klem

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelig handel! Såååå mye fint! Jeg elsker tunikaen og smykket jeg kjøpte, tok den på meg med en gang. Tenk dette fikk jeg kjøpt på en søndag, love it!

  SvarSlett
 4. Kjempeflott side og blogg, Anita. Gleder meg til å se den nye høstkolleksjonen din. Hørte rykter om at den er fabelaktig. Gode priser, topp service og klær midt i blinken. Ikke rart at kunder kommer igjen og igjen........ Well done, Anita

  SvarSlett
 5. Kjempefin side Anita. Og Hemsen din er så koselig å besøke. Gleder meg til å bruke kjolen på lørdag...

  SvarSlett
 6. Gratulerer med både hjemmeside og blogg, Anita:o) Kjempegøy å se hva du har fått til på Hemsen....Ikke rart kundene dine er fornøyde:o)

  Skal prøve å komme innom en dag jeg er forbi.

  Ha en fin høstsesong!

  SvarSlett
 7. JEG DIGGER ÅPNINGSTIDENE DINE!!!! LØP OG KJØP FOLKENS MENS MANN LEGGER BARN......

  SvarSlett
 8. Kjempefin blogg Anita! Jeg har handlet av deg siden du startet med Green House og er kjempefornøyd med alt. Jeg har vel ikke andre klær i skapet enn fra hemsen din. Jeg får ofte kommentarer fra folk rundt meg som synes at klærne mine er kule..... Kvaliteten er bra og prisene er det absolutt ikke noe å si på.


  Når det gjelder interiørtingene er det masse fint. Her finner man alltid en vertinnegave eller en bursdagsgave til liten eller til stor.

  DET BESTE AV ALT ER AT DU ALLTID ÅPNER FOR OSS NÅR VI ØNSKER :-)

  SvarSlett
 9. Her får du utrolig god service! Enig i at du får tak i det du har behov for nesten til alle døgnets tider. Vet du ikke hva du skal ha på deg på jobben i dag? Stikk innom Anita, hun åpner opp for deg og du stiller på jobb i nytt antrekk samme morgen ;o)

  SvarSlett
 10. Helt enig! Og på Anitas Hems møter du verdens søteste selger. HUn ofrer alt nesten på natt og dag :o) Masse fint!!! Må oppleves

  SvarSlett
 11. Dette var en bra hjemmeside, her var det mange fine ideer for de som ønsker å kjøpe dameklær til en fornuftig pris. Lykke til med butikken.

  SvarSlett
 12. Bloggen din er blitt så flott. Du kan være stolt, Anita. Kommer en tur innom idag for å se på det nye du har fått inn. Gleder meg. Aud Randi

  SvarSlett