lørdag 5. september 2009

Visning med nye støvler

Hei igjen,
tusen takk for alle hyggelige kommentarer og tilbakemeldinger både via bloggen og mail.
Torsdag kveld pakket jeg bilen med Green House sin høstkolleksjon og satte kursen til en av mine faste vertinner. De er nå blitt godt kjent med meg gjennom flere sesonger, og her kaster de seg over alle klærne før jeg får satt igang visningen. Gleder meg alltid til denne kvelden, hit kommer det mange hyggelige damer. Vertinnen selv disker opp med de deiligste kaker, og denne kvelden var det ferske skolebrød som falt i smak. Latteren og praten sittter løst. Her blir hele kolleksjonen prøvd og vist frem av damene selv. Denne gangen ble jeg sittende i en godstol og fikk selv visning av høstens kolleksjon. Jeg var godt fornøyd med både visningen og salget når jeg pakket bilen en times tid før midtnatt og vendte nesa hjem til hemsen igjen. Jeg håper alle damene blir fornøyde med kjøpet sitt. Gleder meg allerede til neste besøk med denne flotte gjengen.

I hovedsak selger jeg fra butikken, men ønsker du en privat visning med Green House sin kollkeksjon kommer jeg gjerne.

De nye støvlene som jeg ventet på når jeg skrev det forrige innlegget kom tidsnok til at jeg fikk tatt de i bruk denne kvelden sammen med tunikaen i midten på bildet nedenfor. Veldig godt fornøyd med mitt nye antrekk. Håper flere synes stølvene er like fine som meg!


Denne uken har det også vært flere kunder innom Hemsen og høstkolleksjonen har fått en veldig god mottagelse. Så til alle som ikke har vært innom enda, velkommen skal dere være! Ring eller send en sms og jeg åpner for deg!
Flere nyheter fra Anouska og Nomi kan også kjøpes på Hemsen!
Ønsker dere alle en riktig god helg.

3 kommentarer:

 1. Og jeg som ikke skulle kjøpe noe!!! Men det var rett og slett umulig..... Med så mye fint blir det vanskelig å la være. Takk Anita for at du åpnet på hemsen ;o) Nå slipper vi alle de store kjøpesentrene. Mye koseligere å handle hos deg :o)

  SvarSlett
 2. Hei Anita;O)


  Gratulerer så mye med flott hjemmeside.Du har blitt veldig flink og jeg skjønner at dette er lett å bli hekta på.

  Anitas Hems har masse flotte klær og det er av god kvalitet.Klær du blir glad i og som du alltid får positiv tilbakemelding på når du bruker.Alle finner noe i butikken som faller i smak.

  Smykkene har en egen sjarm over seg og de faller i smak de til fleste plagg.Fest,hverdag osv.Søte smykke/sminke vesker og andre tilbehør.

  Butikken er alltid ryddig og ren,du blir alltid tatt imot med åpne armer og et smil;O)

  Alle må ta seg en tur innom og se på den flotte kolleksjonen.

  Støvlene var nydelige,myke og flotte.

  Ønsker deg lykke til videre Anita;O)Det har blitt en flott hjemmeside og det blir gøy å følge med videre;O)

  Klem fra Rita

  Gaver til *den som har alt* er helt klart å finne der.Flotte duftlys,servietter til alle årstider og lysestaker,lykt,

  SvarSlett
 3. Kjolen var en suksess, fikk flere kommentarer, også var den så utrolig behagelig å ha på seg. Ser av bloggen din at du har kjolen jeg ønsker meg neste gang, også støvlene da...bare kjempelekre!!

  SvarSlett